NL FR
IPV - Beter onthaal

U bevindt zich hier: Home < Onthaalbeleid en je personeelsbeleid


Onthaalbeleid en uw personeelsbeleid


Bovenop het voldoen aan de wetgeving en het gebruik van een aantal handige procedures en tools, integreer je het onthaalbeleid ook best in de diverse aspecten van je personeelsbeleid, als opstap naar persoonlijke ontwikkelingsplannen voor de medewerkers.

 

Belangrijk onderdeel van het personeelsbeleid is de selectie en aanwerving van nieuwe medewerkers. Uiteraard speelt hierin het onthaalbeleid een grote rol. Maar voor een goede integratie is meer nodig dan enkel een goede procedure.

 

Bestaande medewerkers worden beoordeeld op hun prestaties. Om deze beoordeling niet te herleiden tot een administratief proces, is het noodzakelijk dit traject te laten starten bij het onthaal van medewerkers.

 

Goed onthaalde medewerkers moeten, ook na de onthaalperiode, hun competenties en talenten blijven ontwikkelen. Start hiermee tijdens deze periode, niet erna.
CONTACT

Daniëlle Verlaet

Opleidingen onthaal en peter-/meterschap

gsm: 0473 654 284

 

Els Mertens

HR coaching

gsm: 0473 654 287

 

Deze projecten lopen met de steun van het Europees Sociaal Fonds en de Vlaamse overheid.

WWW.SOCIALEDIALOOG.BE

Begeleiding van nieuwkomers vraagt inspanning, maar het loont. Een goed onthaalbeleid leidt tot een snellere identificatie, meer motivatie vanaf de eerste dagen, snellere inburgering en meer aangename werksfeer.

 

Bij een onthaalprocedure past ook een onthaalbrochure.

IPV Birminghamstraat 225 - 1070 Anderlecht
Tel. 02/52 88 930 - Fax 02/52 88 940
info@ipv.be - www.ipv.be
Met de steun van het Europees Sociaal Fonds
en de Vlaamse overheid.